Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

Internet marketing u turizmu

Intetnet marketing je najjefitiniji i najefikasniji način promocije destinacija i ugostiteljskih objekata!

 

Turisti su danas nose internet u svom džepu i uvek su online. Zato resursi kao što su sajt, Gugl, Fejsbuk i Instagram mogu biti mnogo korisniji nego što mislite.

Međutim, znate i sami koliko se stvari u „digitalu“ brzo menjaju. Mnogo je stvari koje treba najpre naučiti, a onda i stalno pratiti i usavršavati se. Mnogi vlasnici i menadžeri u turizmu nemaju vremena da kvalitetno vode celokupni posao internet marketinga za svoj smeštaj, agenciju ili destinaciju. Čim se nešto ne radi posvećeno i u potpunosi, rezultati uglavnom izostaju.

Treba vam više direktnih rezervacija ali nemate vremena da se u potpunosti posvetite internet marketingu, a zaposliti osobu koja će se samo time baviti je skupo rešenje za vas. 

Mi znamo koliko je bitno da se vi bavite svojim poslom! Važno je da se posvetite svojoj ponudi i unapređenu svog biznisa.

Zato smo spremni da preuzmemo birgu o vašem internet marketingu kako biste imali više vremena da razvijate svoju ponudu, dočekujete goste i organizujete putovanja. A biće vam potrebno više vremena jer ćemo dovesti mnogo više gostiju do vašeg praga!

Ono što je tzv. „win-win“ situacija je što ćete kod nas imati uslugu čitavog tima sastavljenog od PPC stručnjaka, content menadžera, dizajnera i turizmologa. Imate tim koji radi za vas, a koji će vas koštati manje nego jedan zaposleni kojeg biste sami angažovali.

Pripremili smo poseban paket usluga koji, kako je praksa pokazala, obuhvata usluge koje su danas potrebne većini turističkih subjekata, i to po jedinstvenoj, izuzetno povoljnoj ceni.

internet marketing u turizmu

Ako ovo nije dovoljno za vas, znajte da se ovaj paket može nadograditi dodatnim uslugama kao što su email marketing, content marketing (kreiranje raznovrsnog web sadržaja u funkciji ostvarenja poslovnih ciljeva) i vođenjem vaših naloga na društvenim mrežama.

Sa kime radimo i za koga je ovaj paket idealan:

  • Manji i srednji hoteli
  • Vile, apartmani, domaćinstva
  • Restorani
  • Lokalne turističke ture
  • Turističke organizacije
  • Turističke agencije

Ako vam ovo zvuči interesantno možete nas kontaktirati.