Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

Vila Radigost

Vila Radigost nalazi se u Brzeću, na obroncima Kopaonika. Gostima se nude zdrava i domaća hrana, tišina i miran san. Vila je idealna za sva godišnja doba ali je akcenat na zimskoj sezoni. Rezervacije preko interneta svodile su se samo na Booking.com.

Gospodin Ilija Kasalović, vlasnik Vile Radigost, angažovao je agenciju Etourism Consulting i poverio nam je vođenje celokupnog onlajn marketinga.

Obzirom da je pre početka naše saradnje broj rezervacija preko sajta bio zanemarljivo mali, osnovni cilj je bio oživeti sajt. Želeli smo više direktnih rezervacija preko sajta kako bi vila bila popunjenija ali kako bi se izbegli troškovi provizije sajtu Booking.com i ostalim agencijama, mada smo izvršili i optimizaciju profila vile na Booking.com i doprineli njenoj većoj vidljivosti na ovom sajtu.

Izvršili smo SEO optimizaciju već postojećeg sajta, koji je do tada bio potpuno nevidljiv na Google pretraživaču. Za nekoliko meseci došli smo do pozicije broj 1 na Google pretrazi  za termin „vila u brzeću“ i pozicije broj 3 za termin „smeštaj u brzeću“, poziciji broj 2 za termin „privatni smeštaj u brzeću“, a sajt je na prvoj strani i za mnoge ostale bitne termine pretrage.

Pokrenuli smo i društvene mreže: Facebook, Twitter i Instagram, kao i plaćeno oglašavanje putem Facebook Ads i Google Adwords. Danas je internet primarni kanal rezervacija Vile Radigost.