Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

TA Colosseum Travel

„Veoma sam zadovoljna kompletnom uslugom, kako izgledom tako i funkcionalnošću sajta, tako i brzinom izrade i pružanjem pomoći oko uređivanja sajta. Sajt izgleda odlično, zadovoljna sam kako ja, tako i korisnici. Jako je lepo kada Vam poslovni partneri i tursti pohvale izgled sajta.“ – Ivana Miljković, vlasnik agencije Colosseum Travel.

Turistička agencija Colosseum Travel iz Bora nas je angažovala za izradu novog sajta na kome bi se predstavili svi aranžmani koje agencija nudi turistima.

Agencija se u tom trenutku nalazila na samom početku svog poslovanja pa je savremeni, lepo dizajnirani i funkcionalni web sajt trebao izdvojiti agenciju Colosseum od ostatka konkurencije u gradu.

U dogovoru sa klijentom kreirali smo i postavili novi sajt na wordpress platformi i ubacili određeni broj aranžmana. Sajt možete videti na adresi www.colosseumtravel.rs.

Osim izrade i postavljanja sajta, agenciji Colosseum Travel smo pružili i jednokratne usluge konsaltinga u vezi administracije i vođenja sajta, dobrih načina za kreiranje sadržaja, primene onlajn marketinga i predstavljanja agencije na društvenim mrežama Fejsbuk, Instagram i Tviter.