Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

Kuća za odmor Đurović

„Onlajn marketing sam prepustio agenciji Etourism Consulting i to mi je donelo veću zaradu. Kuća na Kopaoniku beleži rast noćenja i rezervacija neverovatnom brzinom!“ – Luka Đurović, vlasnik Kuće za odmor Đurović na Kopaoniku

Kuća za odmor Đurović nalazi se na Kopaoniku, nedaleko od staza i žičara te stoga predstavlja idealno mesto za boravak skijaša i ljubitelja zimskih sportova.

Pored dobre lokacije, lepo uređenog i opremljenog objekta, dodatna prednost Kuće je i izuzetno niska cena, naročito za višednevne boravke gostiju.

Ipak, i pored ovih pogodnosti Kuća za odmor Đurović nije imala stabilnu i značajniju popunjenost. Agencija Etourism Consulting je bila angažovana za vođenje Fejsbuk strane, kreiranje i sprovođenje plaćenih oglasa na Fejsbuku, kao i vođenje Google Adwords kampanje.

Izvršili smo analizu stanja i u razgovoru sa klijentom utvrdili tačnu ciljnu grupu potencijalnih gostiju.

Rezultat je bio izuzetno visok procenat popunjenosti kapaciteta, u nekim periodima i prebukiranost, i rezervacije za više od mesec dana unapred, uz prilično mali izos budžeta utrošenog za plaćeno oglašavanje.