Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

Internet u službi turizma i ugostiteljstva

Čest problem kod orgnizovanja seminara i edukacija jeste usaglasiti termine i mesto koji svim zainteresovanim učesnicima odgovaraju. U praksi je to gotovo nemoguće i uvek bude onih kojima jednostavno termin realizacije ne odgovara.

Zato smo u saradnji sa Obrazovno-kreativnim centrom razvili prvi onlajn seminar u branši i to o primeni interneta u turizmu.

Seminar  „Internet u službi turizma i ugostiteljstva“  se realizuje isključivo preko Interneta, u trajanju od 26 dana, što je sasvim dovoljno vremena da polaznici steknu određena znanja i veštine koje će im pomoći da svoju turističko-ugostiteljsku ponudu podignu na mnogo viši nivo a da i oni sami postanu znatno konkurentniji na turističkom tržišti rada zahvaljujući izuzetno traženim znanjima iz oblasti onlajn marketinga u turizmu.

Seminar je namenjen svim turističkim radnicima, zaposlenima u turističkim organizacijama, zaposlenima u turističkim agencijama, studentima iz oblasti turizma, ekonomije i marketinga, nevladinim organizacijama, vlasnicima seoskih domaćinstava, vlasnicima vila i apartmana, menadžerima hotela, vlasnicima restorana …

Detaljnije informacije o ovom seminaru imate na ovom linku:

http://obrazovnokreativnicentar.com/akreditovani-seminari/internet-u-sluzbi-turizma-i-ugostiteljstva/