Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

Belgrade Tourism Conference

„Moderan i dopadljiv call to action sajt za Belgrade Tourism Conference 2015. Baš kakav treba da bude. Družimo se i sledeće godine“ – Darko Gavrilović, Srbija za mlade

Udruženje „Srbija za mlade“ kao organizator „Belgrade Tourism Conference“ nas je angažovalo kako bismo pružili podršku konferenciji u smislu onlajn marketinga i promocije iste na internetu i društvenim mrežama.

Belgrade Tourism Conference se prvi put održala pod ovim imenom, a predstavlja edukativni deo šireg projekta Belgrade4youth koji takođe realizuje udruženje „Srbija za mlade“. Po prvi put, radi podizanja nivoa konferencije, organizatori su odlučili da ulaz na konferenciju ne bude besplatan i određeno je nekoliko vrsti kotizacija. To je značilo da je neophodno izuzetno dobro ispromovisati događaj, kako bi se prijavio dovoljan broj učesnika.

Naše aktivnosti, u dogovoru sa klijentom, podrazumevale su izradu sajta www.beltc.org, unos i struktuiranje sadržaja na sajtu, e-mail marketing kampanju i promociju preko našeg sajta Turizam i Putovanja.

Organizatori su bili izuzetno zadovoljni brojem pristiglih onlajn prijava preko sajta konferencije, kao i izgledom sajta i njegovom optimizovanošću za različite mobilne uređaje.