Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

O agenciji

Agencija Tourism Management and Consulting, osnovana 2011. godine, je multidisciplinarna specijalizovana agencija za pružanje usluga konsaltinga i edukacije u oblasti primene internet marketinga u turizmu i ugostiteljstvu.

Do sada samo imali uspešnu saradnju sa više od 50 domaćih i stranih klijenata kojima smo pomogli da dođu do više gostiju, povećaju prodaju soba i aranžmana i unaprede svoje poslovanje.

Poslednjih godina sarađujemo sa klijentima širom sveta. Imamo klijente u Australiji, Italiji, Kolumbiji, Americi, Čileu… Dok je svetsko tržište veliki izazov za nas i dalje uživamo u radu sa domaćim klijentima.

Januara 2018. godine agencija menja naziv u Etourism Consulting a sedište firme se seli u Niš.

Smatramo da je edukacija najvažniji pokretač svakog društva i razvoja, te stoga edukaciji pridajemo veliki značaj, i to pre svega sopstvenoj, radeći konstantno na jačanju naših ličnih kapaciteta, ali i edukaciji drugih, šireći znanja i iskustva stečena kroz praksu.

Naša misija:

Doprineti razvoju turizma u regionu inovativnim rešenjima i primenom novih znanja koja donose više prihoda i radnih mesta turističkoj delatnosti.

Osnovne informacije:

Adresa: Jovana Ristića 16a/24, Niš, Srbija
Telefon: +381(62)336-637
E-mail: tmc@konsaltinguturizmu.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *