Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

O agenciji

tmcTMC – Tourism Management and Consulting je multidisciplinarna specijalizovana agencija za pružanje usluga turističkog menadžmenta, onlajn marketingna, konsaltinga i edukacije širokom spektru klijenata, odnosno svima onima koji su na bilo koji način zainteresovani za razvoj turizma na nekom prostoru.

TMC je naročito specijalizovana za internet marketing u turizmu, namenjen destinacijama, turističkim agencijama i turističko-ugostiteljskim objektima.

Smatramo da je edukacija najvažniji pokretač svakog društva i razvoja, te stoga edukaciji pridajemo veliki značaj, i to pre svega sopstvenoj, radeći konstantno na jačanju naših ličnih kapaciteta, ali i edukaciji drugih, šireći znanja i iskustva stečena kroz praksu.

TMC čini raznovrstan tim ljudi od kojih svako ima određene kvalifikacije i iskustva u nekoj oblasti. Vlasnik i osnivač agencije je Milan Stojković.

Naša misija:

Doprineti razvoju turizma u regionu inovativnim rešenjima i primenom novih znanja koja donose više prihoda i radnih mesta turističkoj delatnosti.

Osnovne informacije:

Adresa: Vladimira Nazora 5, 19210 Bor, Srbija
Telefon: +381(62)336-637
E-mail: tmc@konsaltinguturizmu.com
Matični broj: 62495430

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *