Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

Kursevi u turizmu

Kursevi u turizmu predstavljaju višednevne obuke tokom kojih se polaznici najdetaljnije upoznaju sa tematikom kursa.

Trenutni kursevi u ponudi su:

1.  Kreiranje onlajn marketing strategije u turizmu

Rešili ste da svoju ponudu predstavite na internetu ali nameću se pitanja: kako treba da izgleda sajt, šta pisati na društvenim mrežama, kako raditi oglašavanje…? Polaznici ovog kursa stiču znanja za samostalno kreiranje specifičnih onlajn marketing strategija koje daju odgovore na mnoga postavljena pitanja.

2.  Kreiranje adekvatnog web sadržaja u turizmu

Kreiranje sadržaja jedna je od primarnih aktivnosti na internetu. Potrebno je stalno nešto postavljati na društvene mreže, sajt, blog… Čini se da to nije problem u turizmu jer to je šarenolika delatnost i uvek možete nešto pronaći. Međutim, kreiranje sadržaja za internet potpuno se razlikuje od kreiranja razglednica, kataloga i brošura. Da bi kreirani sadržaj bio vidljiv, adekvatno postavljen i koristan moraju se posedovati određena znanja i veštine koje stiču polaznici ovog kursa.

3.  SEO (Search Engine Optimisation) u turizmu

Biti prvi na Guglu želja je svakoga ko je kreirao makar i jednu web stranu. Imati dobru poziciju u rezultatima pretrage daje vašoj ponudi veću vidljivost, bolji status, veću posećenost i više rezervacija/prodaja.

SEO je definitivno traženo znanje koje turističkim radnicima često nedostaje. Tokom kursa polaznici će naučiti kako funkcioniše pretraga na internetu i sistem rangiranja rezultata pretrage i kako mogu uticati na njega te svoju ponudu i internet nastup prilagoditi potrošačima, odnosno potencijanim gostima. Ovo je definitvno jedan od naših najtraženijih i najkorisnijih kurseva!

4.  Plaćeno oglašavanje na internetu (Google AdWords, Google Analytics, Facebook Ads)

Bez plaćenog oglašavanja je gotovo nezamislivo da ostvarite bilo kakvu prodaju u turizmu putem interneta. Tokom kursa polaznici se upoznaju sa alatima za oglašavanje, osnovama onlajn oglašavanja i targetiranja. Polaznici kreiraju svoje prve kampanje, uče kako da ih optimizuju i postave i mere konverzije.

Kursevi u turizmu se mogu prilagoditi vašim zahtevima i potrebama, za najviše za 20 osoba u grupi.  Za sve dodatne informacije o kursevima možete nas kontaktirati.

Većina obuka se može sprovesti online, preko Skype-a.

<< Nazad na stranu Edukacija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *