Konsalting u turizmu – Etourism Consulting

Edukacija u turizmu

Mi verujemo da je znanje moć koju treba deliti!

Fokusiramo se na obrazovanje i neformalnu edukaciju svih u turizmu. Agencija ima dosta iskustva u obrazovanju (formalnom i neformalnom), i do sada smo održali veliki broj uspešnih edukativnih programa.

Teme koje obrađujemo odraz su naše specijalizovanosti i prakse, a to su uglavnom internet marketing u turizmu i preduzetništvo u turizmu. Mi ne „pričamo prazne priče“ i ne držimo uopštena teoretska predavanja, već se okrećemo isključivo praktičnoj primeni konkretnih aktuelnih znanja.

Nudimo tri vrste edukativnih programa:

1. PREDAVANJA 
2. SEMINARI 
3. KURSEVI

Naša predavanja, seminari i kursevi namenjeni su učenicima i studentima turizma (i srodnih usmerenja) i zaposlenima u turizmu i ugostiteljstvu. Ono što govorimo proizvod je iskustva iz prakse. Naša edukacija nije proizvod udžbenika već prevashodno ličnih iskustava predavača i edukatora u realnom okruženju na turističkom tržištu.

Naš program edukacije mogu koristiti sve kompanije i organizacije u turističko-ugostiteljskom sektoru koje žele ojačati radni potencijal svojih kadrova i članova, zatim turističke organizacije i druga javna preduzeća, udruženja i asocijacije čija je delatnost nekim delom vezana za turizam, kao i obrazovne institucije u kojima se izučava turizam, čime bi učenici i studenti dobili novu dimenziju u obrazovanju i na adekvatan način nadogradili stečena znanja redovnim obrazovanjem.

Turizam je jedna od najintenzivnijih delatnosti koja beleži stalne i brze promene. Formalno obrazovanje o turizmu koje se stiče u zvaničnim srednjeobrazovnim i visokoobrazovnim instutucijama je nefleksibilno i neažurno, pa samim tim i zastarelo i nepotrebno. Veliki obrazovni sistemi se jednostavno sporo prilagođavaju promenama. Zato je danas situacija takva da u turizmu imamo puno visokoobrazovanih kadrova koji nemaju tražena znanja.

Treningom i edukacijom doprinećemo da polaznici naših seminara i kurseva dobiju adekvatna, konkretna i direktno primenjiva znanja, koja im se mogu odmah isplatiti!

Naš edukativni program obuhvata predavanja, seminare i kurseve. Nakon pohađanja seminara i kurseva svi polaznici dobijaju odgovarajuće sertifikate, ali što je najvažnije, dobijaju nova znanja!

Izaberite jedan od edukativnih programa:

 

PREDAVANJA          SEMINARI              KURSEVI

 

Važno!

Većina obuka se može sprovesti online, preko Skype-a.

1 komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *